joi, 23 ianuarie 2014

Cele mai bune zece motive pentru a lucra în panourile de activitate

Cele mai bune zece motive pentru a lucra în panourile de activitate

Nu este ușor să obțineți productivitate chiar de la început. Telefonul sună, colegii bat la ușa dumneavoastră cu întrebări, chiar dumneavoastră aveți întrebări, apoi există de obicei încă o întâlnire care vă scoate din ritm. Înainte de a vă da seama, încă o zi se transformă în încă o noapte petrecută la birou pentru a vă termina munca.
Nu vă îngrijorați. Cu Microsoft® Office System, panourile de activitate sunt destinate să vă ajute. Panourile de activitate vă salvează timp. Aici sunt prezentate zece motive de ce, împreună cu mai multe informații despre cum să le utilizați. Citește în continuare, prietene. Noaptea este lungă!
  1. Opțiunile sunt vizibile și vă mențin productiv     Nu mai trebuie să alergați prin meniuri pentru a găsi opțiunile de care aveți nevoie. Ele sunt chiar în fața dumneavoastră în panoul de activitate localizat în marginea din dreapta a spațiului de lucru.
  2. Microsoft Office Interactiv este doar la un clic distanță    Din majoritatea panourilor de activitate, aveți posibilitatea să mergeți la situl Web Office Interactiv și să răsfoiți pentru mai multe miniaturi, șabloane și ajutor.
  3. Creați sau localizați rapid documentele    Din panoul de activitate Bun venit , alegeți documentul necesar pentru a începe sau a vă continua munca. Este posibil să aveți nevoie de un șablon sau de sfaturi utile, toate acestea fiind disponibile din acest panou de activitate.
  4. Căutați informațiile, instrumentele și serviciile de care aveți nevoie    Găsiți șabloane, ajutor, miniaturi și multe altele la situl Web Office Interactiv incluzând șabloane, descărcări, precum și ultimile știri despre produsele la care țineți cel mai mult.
  5. Formatați documentele într-o clipă    Vedeți ce stiluri sunt utilizate în documentul dumneavoastră deschis uitându-vă la panoul de activitate Stiluri și formatare . Adăugați, modificați sau ștergeți stiluri și particularizați vizualizarea stilurilor pentru a le arăta numai pe cele dorite.
  6. Decuparea și lipirea nu a fost niciodată mai ușoară    Colectați până la 24 de elemente și vizualizați o miniatură a oricărui element ce poate fi decupat sau copiat, precum textul sau grafica. Când sunteți gata să lipiți, aveți posibilitatea să lipiți totul odată, unul câte unul, sau să vă răzgândiți și să ștergeți totul dintr-un foc.
  7. Cercetați în timp ce lucrați    Traduceți un termen, o expresie sau un document; căutați o definiție sau un sinonim; căutați pe Web informațiile necesare pentru a vă construi documentul și adăugați noi servicii din Bazarul Office la panoul de activitate Cercetare .
  8. Corespondență în masă fără confuzie    Aveți sute de scrisori de trimis? Utilizați panoul de activitate Îmbinare corespondență pentru a crea formulare, etichete poștale, plicuri și apoi trimiteți-le în masă ca poștă electronică sau ca faxuri.
  9. Conectați-vă cu utilizatori de Office    Din panoul de activitate <Nume produs> - Ajutor , partajați sfaturi și șiretlicuri cu alți utilizatori Office. Dacă aveți o întrebare, aveți posibilitatea să primiți un răspuns de la unul dintre Profesioniștii Microsoft cei mai valoroși (MVPs).
  10. Primiți actualizări automate    Faceți clic pentru a primi actualizări direct în panourile de activitate. Stați la curent cu ultimile informații despre aplicațiile și zonele de interes la care țineți cel mai mult.
Se aplică la:
Access 2003, Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, Word 2003

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu