luni, 20 ianuarie 2014

PrivaZer, un alt program de mentenanță pentru Windows

PrivaZer, un alt program de mentenanță pentru Windows


Despre mentenanța sistemului de operare Windows a vorbit Cristian în nenumărate articole așa că astăzi vom trece direct la subiect și vom cunoaște un utilitar cu care ne putem menține sistemul de operare într-o stare cât mai bună.
Programul se numește PrivaZer și dispune de opțiuni pentru ștergerea istoricului navigării pe internet, ștergerea cookie-urilor, ștergerea temporarelor, curățarea de registry precum și alte opțiuni folositoare pentru a menține Windows în formă.
Imediat după ce l-am descărcat mi-a plăcut că permite folosirea acestuia și fără instalare prin bifarea căsuțeiRun PrivaZer without installation.
installerprivazer
Am ales și eu să îl rulez fără instalare și am dat pe Next. Mai departe suntem întâmpinați de o fereastra cu un drop-down de unde putem alege după ce sa facă scanarea (eu am lăsat cum vine de bază pe Scan in-depthpentru face o scanare completă ) și sub acesta o listă cu dispozitivele pe care am vrea să le scaneze. Noi vrem să scanăm calculatorul așa că lăsam cum vine de bază și click pe Ok.
interfaceprivazer
Mai departe nu trebuie decât să apăsăm pe butonul Scan, iar el va începe să-și facă treaba. La mine a durat ceva până a terminat, eventual putem bifa și căsuța Start cleaning (deasupra butonului Back) pentru a porni automat curățarea după scanare sau dacă folosim programul după ce ne-am terminat activitatea la calculator putem bifa și a doua căsuță Shutdown PC after cleaning pentru a ne închide calculatorul după terminarea scanării.
scanprivazer
Ce pot sa va mai spun… descărcați și încercați PrivaZer apoi reveniți cu păreri. Sunt curios dacă simți vreo diferență!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu