luni, 20 ianuarie 2014

Program complet de optimizare și curățare a calculatorului – Wise Care 365 Free

Programul complet de optimizare si Curatare o calculatorului - Care înțelept 365 gratuit


Care înțelept 365 Free  program de ONU Este complet de optimizare si Curatare o calculatorului, DISPONIBIL SI în limba română, de îngrijire Pune la dispoziția utilizatorului o serie de Instrumente Fundamentale menținerii sistemului de operare CEA mai Bună forma.
Programul de optimizare si Curatare - înțelept 365 gratuit
Interfata programului Este Una Cat se poate de intuitiva si găzduiește version prim-planul ONU buton de analiză si optimizare Rapida grijă, apăsat OData, VA declanșa o analiză Sumara a sistemului SI VA identificarea principalele Probleme pasă împiedică funcționarea sistemului la Performante OPTIME.
Asemănare izbitoare DINTRE  îngrijire înțelept 365 gratuit  si  Baidu PC-ul mai repede  fata te SA te întrebi cine pe cine a copiat, IAR eu sunt de parere CA produsul celor de la  Baidu  furculiță ne Este al  îngrijire înțelept 360 Pro , îmbunătățit pe alocuri, cu o Interfata mai îngrijită si mai Bine structurată, ingrijire Dar aduce puține plusuri solutiei originale. Totuși, programele pot fi concurente grijuliu version categoria celor dedica optimizării si curățării sistemului deoarece, fiecare version felul Sau, sunt UNICE datorită funcțiilor Ori Instrumente ce Nu au Fost reproduce (ex:  înțelept Memory Optimizer  Nu Este DISPONIBIL version  Baidu PC-ul mai repede  si NICI  Cloud Security  version  înțelept Care 365 ).

Tuning Sistem în îngrijire înțelept 365


Înțelept 365 Ingrijire: Tuning Sistem
Tuning Sistem  Este Secțiunea mea preferata DIN  îngrijire înțelept 365  deoarece cuprind tot CEEA ce n-ar trebui SA lipsească DIN niciun programul de optimizare a scris calculatoarele cu  Ferestre . IATA îngrijire sunt principalele seturi de actiuni si ce anume fac acestea din pretul îmbunătățirea performanței:
  • Accelerarea pornirii si opririi calculatorului  Prin optimizarea parametrilor  prefetch  si reducerea timpului de inactivitate a aplicațiilor Inainte de Inchidere.
  • Cresterea stabilității sistemului  Prin izolarea Windows Explorer si închiderea automata a proceselor înghețate (îngrijire Cele Nu răspund la comenzi).
  • Accelerarea sistemului  Prin micșorarea timpului de raspuns a programelor DIN prim-planul, micșorarea timpului de raspuns a Aero Peek, dezactivarea paginației de memorie, dezactivarea efectului animat de Inchidere Ori deschidere a ferestrei, optimizarea intrărilor si ieșirilor discului a scris procesele activ, dezactivarea caracteristicii AutoRun, optimizarea ferestrelor de dialog a elementelor frontale, un setărilor implicita de memorie si dezactivarea depanatorului version scopul accelerării procesării erorilor.
  • Accelerarea rețelei  Prin optimizarea performanței plăcii de retea, a capacității de redirecționare a acesteia, optimizarea duratei interogărilor de tip câștigă în scopul îmbunătățirii vitezei de transfer de un datelor, optimizarea setăilorTCP / IP si TTL.

Alte Facilitati oferite de îngrijire înțelept 365 gratuit


Deoarece materialul de fata Este unul de Prezentare a produsului si Nu unul în grija ÎI punem sub lupa capacitatea de îmbunătățire a performanței sistemului, Ma Voi limitare la un preciza câteva DINTRE celelalte Instrumente si Functii a căror prezență version  Care înțelept 365 gratuit  FAC DIN acesta unul DINTRE Cele mai complet si bine Cu structurate Programe gratuite de optimizare:
  • Stergere Disc  promite ștergerea permanentă a TUTUROR datelor de pe hard disk ne SAU de pe UNA DINTRE partițiile acestuia.
  • Distrugere Fisier  garantează ștergerea permanentă a fișierelor (fișierele șterse cu Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, instrumente, teoretic, Nu VOR mai putea fi recuperat).
  • Generatorul de eliberare condiționată  garantează crearea unor Sigure de eliberare condiționată, APROAPE imposibil de descifrat de Catre Alte persons Ori Programe de hacking bazate pe atacuri de tip brute-force.
  • Înțelept Shutdown Auto  permite Programarea opririi calculatorului (TREBUIE instalat separat).
  • Înțelept Game Booster  optimizează CALCULATORUL a scris o permite rularea jocurilor version Cele mai Bune conditii posibile (TREBUIE instalat separat).
  • Înțelept Memory Optimizer  Curata DIN memoria  RAM  datele de îngrijire Nu mai au nevoie niciunul DINTRE programele executate la momentul analizei.
  • Înțelept Folder Hider  ascunde si protejează cu PAROLA folderele DIN calculator pe îngrijire dorim SA le ferim de Ochii curioșilor.
Dupa cum VETI Vedea version cazul în îngrijire decideți sa-l descărcați Si instalați,  de îngrijire înțelept 365 gratuit  acoperă cu brio TOATE necesitățile unui Multe utilizator obișnuit version CEEA CE PRIVESTE optimizarea si curățarea sistemului version scopul păstrării acestuia version conditii OPTIME de functionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu