joi, 23 ianuarie 2014

Navigarea în panourile de activitate

Navigarea în panourile de activitate


Panourile de activitate din Microsoft Office 2003 vă ajută să vă terminați lucrul, aducându-vă instrumentele necesare chiar lângă dumneavoastră. Panourile de activitate se deschid automat când efectuați anumite activități, precum deschiderea unui document necompletat, cererea Ajutorului sau inserarea unei miniaturi. Există situații în care doriți să deschideți chiar dumneavoastră un panou de activitate.

Deschiderea panoului de activitate

  • În meniul Vizualizare , faceți clic pe Panou de activitate.
În Microsoft Outlook®, apăsați F1 pentru a deschide panoul de activitate Ajutor Outlook .
Aici sunt prezentate câteva sfaturi pentru navigarea în panourile de activitate pentru a vă arăta cum să treceți rapid dintr-un panou de activitate în altul și cum să închideți panoul de activitate când ați terminat de lucrat cu el și doriți să eliberați spațiul ecranului.
Butoane de navigare pentru panoul de activitate
Explicația 1 Pentru a muta panoul de activitate, glisați ghidajul de mutare în noua amplasare.
Explicația 2 Pentru a selecta un alt panou de activitate, faceți clic în lista Alte panouri de activitate (numele panoului de activitate din partea superioară a panoului este de fapt o listă verticală de selecție), apoi faceți clic pe panoul de activitate dorit. Aveți de asemenea posibilitatea să apăsați CTRL+SPAȚIU pentru a deschide această listă dacă panoul de activitate este activ. Panoul de activitate este activ când îl deschideți sau faceți clic în el.
Explicația 3 Pentru a naviga înainte sau înapoi între panourile cu care ați lucrat, faceți clic pe Înainte sau Înapoi.
Explicația 4 Dacă programul dumneavoastră Office are un panou de activitate Bun venit , faceți clic pe La început pentru a-l deschide.
Explicația 5 Pentru a închide panoul de activitate, faceți clic pe Închidere. Pentru a deschide din nou panoul de activitate, faceți clic pe Panou de activitate din meniul Vizualizare . Pentru a deschide sau închide panoul de activitate, aveți de asemenea posibilitatea să apăsați CTRL+F1.

Mutarea unui panou de activitate

Panoul de activitate se comportă ca o bară de instrumente, în sensul că aveți posibilitatea să îl mutați pe ecran, să andocați panoul de activitate orizontal sau vertical sau să-l lăsați mobil pe ecran.
  • Pentru a muta panoul de activitate, glisați ghidajul de mutare la noua amplasare. Dacă glisați panoul de activitate la marginea ferestrei programului, panoul devine andocat. Aveți posibilitatea să andocați un panou de activitate orizontal (în partea superioară sau inferioară a ferestrei programului) sau vertical (pe latura din stânga sau din dreapta a ferestrei programului).
  • Pentru a modifica lățimea unui panou de activitate andocat vertical sau înălțimea unui panou de activitate andocat orizontal, mutați indicatorul deasupra marginii exterioare până când acesta se transformă în săgeată cu două capete, apoi glisați marginea panoului de activitate dându-i o nouă dimensiune.
  • Pentru a modifica înălțimea sau lățimea unui panou de activitate mobil, mutați indicatorul deasupra oricărei margini până când acesta se transformă în săgeată cu două capete, apoi glisați marginea panoului de activitate dându-i o nouă dimensiune.
Se aplică la:
Access 2003, Excel 2003, InfoPath 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, Word 2003

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu