marți, 21 ianuarie 2014

Program pentru curatarea, defragmentarea si optimizarea registrului

Program pentru curatarea, defragmentarea si optimizarea registrului


Folosirea unor programe pentru curatarea, defragmentarea si optimizarea registrului, este recomandata in special in cazurile in care calculatorul este foarte lent, se blocheaza des si raporteaza erori la tot pasul, aparent, fara niciun motiv. Bineinteles ca folosirea unei astfel de aplicatii ne poate prinde bine nu doar pentru a pastra performanta initiala ci si pentru a evita aparitia problemelor.
Curata, defragmenteaza si optimizeaza registrul
Wise Registry Cleaner Free este un program gratuit care analizeaza in profunzime registrul sistemelor de operare Windows pentru a detecta toate item-urile inutile, corupte si / sau orfane in scopul curatarii, repararii si optimizarii acestuia.

Wise Registry Cleaner Free, pentru mai multa siguranta, include o functie de backup, care ne permite sa facem o copie de siguranta si/sau un punct de restaurarea inainte de a realiza curatarea, repararea, defragmentarea si/sau optimizarea registrului; functie pe care va recomand sa o utilizati de fiecare data cand veti folosi aplicatia.
Spre diferenta de majoritatea solutiilor din aceeasi categorie, Wise Registry Cleaner Free detecteaza itemurile infectate de virusi si/sau spyware si ajuta la dezinfectarea lor.
Cu alte cuvinte, avem in fata noastra o aplicatie de optimizare a registrului completa, capabila sa concureze —si sa castige— impotriva celor mai respectate solutii din aceeasi clasa (TuneUp UtilitiesCCleaner, RegistryBooster, s.a.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu