luni, 20 ianuarie 2014

Program de optimizat Hard Disk-ul

Program de optimizat Hard Disk-ul


DiskTune este de departe cel mai simplu program de optimizat Hard Disk-ul dintre toate cele pe care am avut ocazia să le cunosc; să fie și cel mai bun ?!? Hai să aflăm!
Program de optimizare  Hard Disk
Dacă memoria nu îmi joacă feste, spre diferență de DiskTune, niciunul dintre programele de defragmentare șioptimizare pe care le-am testat sau utilizat până acum nu includea o funcție care să monitorizeze temperaturaHard Disk-ului pe durata realizării acțiunilor menite să-l facă mai rapid, și să ne recomande întreruperea lor în cazul în care există vreun risc; dar asta nu vrea să spună că o astfel de funcție este la fel de importantă precum pare… Apropo, de câte ori ți-a luat foc unitatea în timp ce realizai defragmentarea HDD-ului ?!?

Program de optimizat Hard Disk-ul
La baza imaginii de mai sus poate fi observat un buton care nu este foarte popular în rândul aplicațiilor din aceeași categorie din care DiskTune face parte. Acest buton ne oferă posibilitatea creării unui shortcut pe desktop care ne va permite să rulăm procese de optimizare / defragmentare personalizate fără a mai fi nevoiți să deschidem programul și să selectăm de fiecare dată opțiunile care ne interesează:
Crearea shortcut cu acțiuni personalizate
Cât despre rezultatele obținute în urma defragmentării / optimizării HDD-ului cu DiskTune nu pot spune prea multe având în vedere că am început să-l folosesc în calculatorul de teste doar de miercurea trecută; sunt… normale; nimic extraordinar. Dar îmi place!
Download DiskTune

Articole recomandate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu