marți, 21 ianuarie 2014

Program de curatat si optimizat calculatorul:Glary Utilities

Program de curatat si optimizat calculatorul:

Glary Utilities


Daca folosesti frecvent un program de curatare si optimizare a calculatorului, pentru a te asigura ca-i creezi sistemului de operare —si aplicatiilor instalate in acesta— un mediu perfect pentru a functiona, atunci ai simtit pe propria-ti piele beneficiile pe care acest gen de practici ti le aduce (performanta mai buna, stabilitate marita, erori mai putine, temperaturi mai scazute, s.a.m.d. ).

Glary Utilities: program de curatat si optimizat calculatorul

Program de curatat si optimizat calculatorul
Glary Utilities este o aplicatie gratuita ce contine o serie de unelte, care ne ajuta sa curatam si sa optimizam sistemul de operare in scopul obtinerii celei mai ridicate performante de la acesta. Cu Glary Utilities putem: elimina fisierele temporare, curata registrul, corecta si repara shortcut-urile, dezinstala programe, optimiza pornirea sistemului, analiza Hard Disk-ul, sterge permanent fisiere de care nu mai avem nevoie, optimiza memoria RAM, etc.

Printre functiile aditionale a Glary Utilities putem remarca cea care ne asigura privacitatea si siguranta documentelor, oferindu-ne posibilitatea de a le cifra si/sau proteja cu parola.
Glary Utilities include mai bine de 20 de functii —organizate perfect— cu care putem asigura mentenanta completa, de care sistemele de operare Windows au nevoie pentru a functiona la maxima performanta admisa de hardware-ul calculatorului nostru.

Caracteristici principale

  • foarte usor de folosit
  • optimizeaza memoria RAM
  • buton de optimizare globala cu un click
  • curata fisierele temporare
  • curata, repara si optimizeaza registrul
  • realizeaza dezinstalari controlate ale aplicatiilor
  • dispune de actiunea “pas inapoi”.
Consider ca v-am adus suficiente argumente si ca, la fel ca si mine, sunteti de parere ca Glary Utilities merita un loc rezervat langa cele mai bune aplicatii de optimizare de pe acest blog; in categoria Optimizare PC.
Download | Glary Utilities

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu