marți, 21 ianuarie 2014

Program de optimizat conexiunea la Internet

Program de optimizat conexiunea la Internet


Internet Booster, disponibila in IObit Toolbox, ramura „Optimize”:
Program de optimizat conexiunea la Internet: Internet Booster
Prima data cand vom rula Internet Booster vom fi intrebati care este viteza in MB a conexiunii la Internet (nu Internet Metropolitan) contractate; in functie de aceasta programul va optimiza sistemul astfel incat noi sa profitam la maxim de fiecare KB oferit de furnizorul nostru.

Pe langa optimizarea conexiunii, in functie de Internet Browser-ele instalate, Internet Booster va genera o lista cu modificari care, daca sunt acceptate, vor face ca navigarea sa fie mult mai rapida decat este de obicei.
Logic, sa nu va asteptati la minuniDe ce spun asta ? Deoarece timpul in care se incarca un site / blog in Internet Browser sau se descarca un fisier nu depinde numai de conexiunea noastra, ci depinde si de caracteristicile hardware a serverului (Procesor, RAM, HDD, etc.)  care gazduieste site-ul / blogul accesat, respectiv, fisierul descarcat. In aceeasi masura conteaza si viteza conexiunii la Internet a serverului.
Oricum, aplicatia fiind gratuita si mai mult de atat, portabila (nu necesita instalare), va recomand sa o descarcati si sa va optimizati cu ajutorul ei atat conexiunea la Internet cat si setarile Internet Browser-lor instalate. Daca se vor simti diferente sau nu, ramane de vazut… Totul depinde de starea in care se afla sistemul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu